2011. gada 12. sept.

Bērni un bibliotēka













Indras pagasta bibliotēkā 7. septembrī notika bibliotēkas stunda "Iepazīšanās ar bibliotēku" 1. klašu skolēniem. Bērni iepazinās ar bibliotēku un tās lietošanas noteikumiem, kā arī piedalījās spēlē "Uzmini pasaku".

2011. gada 9. sept.

Divas izstādes vienlaicīgi













13. jūlijā Robežniekos kopā ar Robežnieku bibliotēku bija organizētas divas izstādes – „Darinājumi no pērlītēm” un „Lilija - skaistuma un pilnības iemiesojuma simbols”. Pērlīšu darinājumu izstādei visvairāk darbu atnesa Antra Kalviša, Tatjana Mančinska, Līvija Kudeņa un Romualda Žuraka. Katra meistare stāstīja par savas daiļrades sākumu, dalījās noslēpumos savu šedevru izveidē. Tiem, kuri vēlējās, tika rādīta meistarklase pērlīšu rotājumu pīšanā.Šai izstādei bija ļoti liela piekrišana, uz izstādes atklāšanu atnāca daudz bērnu, pagasta darbinieki, pensionāri. Ne vecs, ne jauns nespēja noslēpt savu sajūsmu no redzētā.Liliju izstāde tapa kā papildinājums izstādei no pērlīšu rotājumiem. Abas izstādes tika izvietotas vienā telpā.

2011. gada 7. sept.

Rožu variācijas









Rožu izstāde „Roze dažādās izpausmēs”. Rokdarbu pulciņa „Pelnrušķīte” darbi.

Seņjori apgūst datorprasmes




Apmācību kursi pensionāriem „Atnāc, mēs tev pastāstīsim un parādīsim”. Pensionāri apguva pamat prasmes darbā ar datoru un internetu.